Beusi listrik.

  • 手铁gt001.

    Leungeun Beusi GT001

    ku ngunakeun pemanasan甘达·萨拉哈纳甘萨甘萨·斯科纳·斯法克纳·戴安·佩克苏面板塞子·苏胡歌舞团杜伊卡150℃,Pangaruh Setrika Na LangkungSaéTibatanAnu Tradisional。UAP ANU NGAGELEGER DUGI KA 26G / MNT NEMBUS BAJU LANGSUNG KANGGO NGALUARKEUN Kerutan Kalayan Gancang。Fungsi Unik Tina Beberesih Otomatis Tiasa Ngirangan Skala Sareng KokotorSanésnadina发电机Ngalangkungan Liang Uap,Sareng Ngirangan Sumbatan Skala,Sahingga Manjangkeun Umur Damel Na。Upami Teu Aya Operasi Salami 10 Mesin,Mesin Otomatis BakalNgahématlistrik,Ngajantenkeun Langkung Aman。
  • 电熨斗SW-103

    Besi listrik sw-103

    SolémpératKeramik.
    Setrika Garing.
    Semprot和Fungsi UAP
    NGABERSIHAN DIRI.
    UAP Burst Kuat&Uap Nangtung
    Kadali Termostat Anu Tiasa Diatur
    Kontrol Uap Anu Variabel
    Penjaga Ari Putar 360 Derajat Fleksibel
    Perlindungan Kaamanan过热
    尼苏库克屯兰布
    otomatis dipareuman.
  • 电熨斗SW-605

    Listrik Beusi SW-605

    SolémpératKeramik.
    Setrika Garing.
    Semprot和Fungsi UAP
    NGABERSIHAN DIRI.
    UAP Burst Kuat&Uap Nangtung
    Kadali Termostat Anu Tiasa Diatur
    Kontrol Uap Anu Variabel
    Penjaga Ari Putar 360 Derajat Fleksibel
    Perlindungan Kaamanan过热
    尼苏库克屯兰布
    otomatis dipareuman.

Kéngingkeun哈尔加依托